Sen sommersol

Sidder på altanen i solen og mærker min sjæl lande i min krop igen. Denne uge har været forrykt og hård, men nu er vi igennem. I dag er måske den sidste sommerdag i år, så jeg har tænkt mig at opholde mig mest muligt i solen, drikke to-go kaffe og nyde livet som græsenke i dag i mit helt eget tempo, mens jeg genfinder mig selv ovenpå den hårdeste uge i meget lang tid.

Denne uges strabadser startede sidste lørdag med hovedpine, mavepine og pigemave. Plus havefest. Jeg var ikke mit mest udadvendte jeg den dag, jeg var slet ikke til pænt brug, og det er jeg ked af. Søndag var hovedpinen der stadig – og vi skulle til fødselsdag. Jeg var lidt mere mig selv efter et par piller, vejret var fantastisk, og det blev en god dag med snak, sjov, god mad, skattejagt og pokemonjagt. Men det var søndag.

Mandag var ganske fin, men meget fortravlet, og jeg nåede intet, fordi jeg var på kursus. Til gengæld blev jeg kimet ned konstant og fik utallige mails, så den der ro, der er god, når man skal lære nyt var temmelig fraværende. Om aftenen skulle vi til forældremøde. Det var så ikke fra 19-21, som jeg havde fået ind i hovedet. Dagsorden blev sendt ud klokken 13, og der stod, at det var klokken 17-19, og vi skulle have kage med. Nixen bixen Karen Blixen! Jeg tog nogle snack samples med fra job under armen. Er man ikke mere til salt end sødt ved 18-tiden?

Fordi jeg ikke nåede en pind pga kursus mandag var jeg bagude tirsdag og valgte derfor at arbejde hjemmefra om tirsdagen. Problemet for mig ved at arbejde hjemmefra er, at jeg rammer flow superhurtigt og nemt – og så stopper jeg ikke igen. Jeg arbejdede supereffektivt og var helt høj over, hvor meget jeg nåede i løbet af én dag derhjemme uden afbrydelser. Men jeg glemte at drikke vand og fik heller ikke spist noget særligt undervejs. Jeg sidder heller ikke optimalt med min bærbare på spisebordet uden ekstern mus/tastatur.

Det var virkelig dumt, for dagen efter, onsdag, vågnede jeg med migræne. Jeg kunne nærmest ikke åbne øjnene, og jeg måtte melde mig syg. Tredje dag med ondt i skallen på en uge hmm. Onsdags lå jeg på langs, og i løbet af eftermiddagen kunne jeg klare at se dagslys igen. Jeg missede 1/2 salgsmøde, og knægten skulle være startet til fodbold. Flot.

Torsdag havde jeg lurende migræne, mavekneb og smerter i lænden af at ligge for meget på langs dagen før. Efter at have lavet strækøvelser på kontoret var lænden okay igen, jeg drak rigelig vand, og hovedet blev mindre ømt. Vejret var fantastisk udenfor; jeg var helt høj af solen og den fantastiske varme, der strømmede ind af vinduet på kontoret. Anden del af salgsmødet gik rigtig fint, og jeg kunne kaste mig over to do listen. Klokken 16 skyndte jeg mig ud i solen.

Fredag var vejret varmere, skønnere og smukkere end nogen anden dansk sommerdag i år. Jeg er sikker på, at jeg ville være et gladere og mere omgængeligt menneske i et klima som i fredags.

Jeg havde meget på tapetet efter job fredag; handle til weekenden og næste uge, nå en time i solen på altanen og ikke mindst til farmors 80 års fødselsdag 18:30. Jeg nåede det hele, og da jeg stod på p-pladsen ved Lidl var jeg så glad i låget, at jeg sagde højt ‘hvor er det fedt!!’ Lige der føltes det som om asfalten var ved at smelte, varmen stod stille, og min krop var happy. Jeg var ikke stiv i leddene, jeg frøs ikke, og jeg havde ikke ondt nogen steder. Yay!

80 år er lang tid; og det skulle jo fejres med italiensk mad. Vi havde bord indenfor, men jeg spottede det åbne vindue; der sad jeg ☀️ Aftenen var lang og hed og hyggelig. Ungerne løb rundt og jagtede pokemons, til de var helt svedige. Jeg drak 3 colaer og 2 glas vand, samt forsvindende lidt vin. Alligevel var det ikke helt nok til at undgå at vågne med en let hovedpine lørdag. Nu igen 😬 Efter at have genoprettet væskebalancen havde jeg det fint igen. Klar til en fantastisk solbeskinnet lørdag ☀️☀️☀️

Ps … Mandag morgen finder jeg ud af, at flere af mine kolleger har ligget på langs med hovedpine, ømhed helt ind i knoglerne og træthed. Mon det var det, der sendte mig ned også ?