Enhjørninger?

 

Hvad sker der lige med tyskerne og enhjørningemanien?

Det er gået helt over gevind. Her er blot et par eksempler på nogle af de enhjørningeprodukter, jeg så undervejs på vores ferie; håndsæbe, håndcreme (købte en), bodylotion, kildevand, shampoo, slik, kager, vin, t-shirts, udklædningstøj, headset til iphone, hårfarver, notesbøger, tasker … altsammen med enhjørninge – ?

Jeg købte en lækker “regnbue showergel” sidste sommer fra Balea. Den dufter af “stjerner og skyer”, og der er en regnbue på forsiden. Jeg var heldig, for regnbueduschen blev revet væk. Den er også fantastisk!

Siden sidste sommer er der kun kommet flere enhjørninge til: selv min Iphone har et enhjørningeikon 🦄

Enhjørningen er et eventyrligt dyr, der står for realisering af drømme og en happy end. What’s not to like?

🦄🦄🦄

img_5233

 

 

One Comment

  1. Kæft, det er cute 😀

    – A

    Like

Der er lukket for kommentarer.