Flemming Flagermus

on

Vores søn holder meget af historien om Flemming Flagermus, der vågnede op ved at Fiona Flagermus flaksede rundt om ham og ville have ham med ud og lege gemme. Det ville han gerne, og mens Fiona talte til 100 fløj han afsted på jagt efter det perfekte skjulested. Han fløj højt op over taget, og der var en rund tingest med låg, hvor han kunne knibe sig ind og gemme sig. Plump, så faldt han ned og ned i den smalle runde tingest, indtil han så en sprække og fløj gennem den ud af røret. Der var en dør, der stod på klem – måske kunne han flyve ud dér?

Jeg havde netop læst gonathistorie, vi havde sagt godnat, og vi lå godt nede under dynerne med lukkede øjne klar til at sove. Jeg hørte godt noget flakse forbi ganske tæt på, men tænkte, at det var udenfor og åbnede ikke øjnene overhovedet.

Pludselig råber min søn “mor! Der er en flagermus!” Lige over os flaksede en flagermus rundt og rundt om loftslampen 🦇

Jeg råbte højt på min mand, og trak knægten ned under dynen og tændte lyset. Flagermusen satte sig roligt i gardinet, og jeg turde stå op og sammen med min mand lægge en strategi for at få Flemming Flagermus ud.

Ganske forsigtigt trak jeg gardinet fra og åbnede vinduet. Min mand puffede til den med kosten, og så fløj den ud med et piv.

Vi har ikke haft Flemming Flagermus på besøg siden 🦇 og nogen er mere kede af det end andre.