SolskinsTirsdag i Berlin

Det regnede det meste af natten, men før vi havde fået øjne var solen brændt igennem og heden steg op fra asfalten. Vi startede med at ta’ undergrunden et stop ned til summende travle Rosenthaler Platz, hvor vi spiste brunch på Common Ground. Se lige her .. mums!

Da vi havde spist den mest fantastiske brunch var vi klar til endnu en dag i skønne solrige hede Berlin.

Vi tog en tur ind på Friedrichstrasse og gik bl.a. i Dussmann, samt Starbucks for at få en kølig iste. Det var meget varmt; lige omkring 29C i skyggen. Det helt perfekte vejr til en sejltur på Spree, og bådene sejler jo lige rundt om hjørnet fra Friedrichstrasse, så vi gik hen og købte en billet til den korte tur på cirka 1 time, gik ombord og fik pladser på bageste række på soldækket. Det var fantastisk ☀️

På turbådene er der servering – og her et lille Geheimtipp; de laver den mest fantastiske ‘ægte’ iste på de her både. Ikke teekstrakt med syntetisk ferskensmag og et kilo sukker; her er der tale om rigtig isafkølet grøn te med et dask sukker, isterninger og masser af mynte og citron.

Vi var også en tur i Nivea butikken, hvor jeg bl.a købte deres nye solspray. Vi er næsten løbet tør for P20 Solspray. Vi plejer at kunne klare os med én P20 på en sæson, men vi har også været heldige med meget sol i vores ferie ☀️ Jeg købte også en fin Labellino lyserød læbepomade; så fin og dejlig duftende af hindbær. Den giver et fint lyserødt skær og lidt shine☀️

Jeg fik en masse prøver lagt i posen og et gratis Nivea-heltehåndklæde, som kan knappes som en superheltkappe.

Vejrudsigten for Berlin om aftenen var dog tvivlsom. Der var risiko for uvejr med kraftig regn og torden fra klokken 18 – og så var der tornado advarsel i Berlin..?

Nå, men det var da rart at vide; men vi holdt os nu ikke inde af den grund. Først klokken 21 kom der ren og sorte skyer. Køligt blev det aldrig rigtigt ☀️