4. December

Skøn frisk mandag morgen med krystalklart frostvejr. Jeg burde være gået hele vejen til arbejde i det gode vejr – for det tog mig intet mindre end 1 time og 15 minutter at komme på job; og der er kun 12 km.

Nissens kone er nu ankommet herhjemme i nattens løb. Der står nu to par bittesmå træsko udenfor døren. Og heldigvis også lidt chokolade til familiens yngste – hvor heldig kan man være?

Vi nåede det meste i dag; jeg nåede ikke at se Ramajetternes Jul klokken 17, for den, der møder sent, går sent.. til gengæld tog det mig en hel time kortere at køre hjem end i morges. Dejligt ❤️

Vi streamede Snefald her til aften; den var igen virkelig fin, og vores dreng var helt opslugt. Han er meget bekymret for hunden Kasper, som ikke kom med Selma gennem bogreolen til julemandens land.

Efter jeg havde læst højt af både Sebastians og Villads’ jul, så læste knægten højt for mig af sin danskbog.

Vi fik skrevet videre på julebrevet, der skal med julekortene ud. Det begynder at haste … Kun 19 dage til jul …

Jeg skal også have skrevet en ønskeseddel 😱 Jeg ønsker mig et nyt Tivolikort, en masse euro til at bruge i Berlin, en Cute but Psycho t-shirt i xl, Cliniques samlede værker til krøllet hud, ææææh … øøøh?

4 Comments

 1. Jette siger:

  Mine drenge er også bekymrede for Casper, men mon ikke Ruth tager sig godt af hunden? Vi tror nemlig slet ikke, hun er så streng, som hun umiddelbart ser ud til at være. Hun har bare, efter hun blev voksen, helt glemt hvordan man smiler. Hun kunne jo sagtens smile og pjatte, dengang hun var 14 år. Det kunne man jo se på fotografiet fra hendes fødselsdag. Ellers er vi sikre på at Casper er i gode hænder hos Hugo og hans far.

  Like

  1. mammalade siger:

   Åh, Ruth … hun fik jo aldrig svar på sit brev til julemanden, og så mistede hun sin farve ❤️
   Inderst inde er der en skøn Ruth, og lur mig om ikke hun springer ud i farver og redder Selma?
   Den er så fin, Snefald 😍

   Like

 2. Pia Trans siger:

  Åh, hvor jeg egentlig savner at se julekalender. Bare lidt svært at få prioriteret, når husstandens gennemsnitsalder er over 50…

  Like

  1. mammalade siger:

   Åh, ja, det kan jeg godt se ☺️
   Men Snefald tager kun 23 minutter, og det er magisk! Man kan streame den via DR appen … lokke-lokke 🤪🤩

   Like

Der er lukket for kommentarer.