3. December

Vi vågnede først ved 8-tiden, da drengen slog øjnene op. Det foregår i december med en høj jubel “mon nissen har været der?” og så er han ude af fjerene. Nissen havde heldigvis været der, men måske var han blevet forstyrret? Hans kuffert stod udenfor døren, og hans nissehue stak ud af kufferten. I kufferten lå der chokolade.

I dag skulle vi ikke rigtig noget udover lidt af hvert. Vi startede med at spise morgenmad i stuen, mens vi så Presselogen.

Derefter tog vi ud for at handle – og i Lidl fandt vi ud af, at de nu har fået drengens favoritpostej på hylden; Bamsepostejen fra Berlin! De har længe haft Bamsemortadella’en, men nu har de også Bamsesalami og Bamsepostej på hylden – STORT ❤️🤪

Da vi nu var ude at handle, fik vi købt to julegaver. Derefter kørte vi hjem og bagte omtrent en million pebernødder. Vi bager altid Lagkagehusets Pebernødder og altid efter Newyorkerbyhearts opskrift, fordi den opskrift giver de allerbedste pebernødder.

Det tog sin tid at trille pebernødder, men til sidst var de alle bagte, og klokken var 17 – det var tid til Ramajetterne. Vi streamede Snefald og så den lige bagefter. Vi tændte adventskransens første lys.

Til middag fik vi pasta med kødboller i tomatsauce fra Irma. Mmmh… det var lækkert ❤️

Derefter var det tid til bad og go’natlæsning og putning. Det var effektivt; jeg faldt i søvn med det samme. Op igen, helt groggy, smøre madpakke, putte knægten igen (ikke sove, ikke sove, ikke sove!) og drikke min te bagefter og lave mine øvelser for siden at flade ud i sofaen.