23. December

Morgenmad hos bedsterne, indkøb af julemad og de sidste gaver, hente den sidste gave i pakkeboksen, lave to portioner risengrød i høkassen og se næstsidste afsnit af Ramajetternes Jul og Snefald.

Begge julekalenderafsnit var vanvittigt gode. Da Snefald var slut begyndte vores store følsomme dreng at græde, for “imorgen er det helt slut, så skal jeg ikk’ se dem mere” .. Han har levet sig så meget ind i serien, at han allerede nu er ked af det, fordi han ikke skal se Snefald hver dag længere. Vi krammede og trøstede ham, men han er virkelig ked af det. Jeg forstår det godt; nu har vi fulgt vennerne i Snefald i 24 afsnit, og i morgen er det farvel 😰

Mens jeg læste et afsnit af både Sebastians og Villads’ Jul, så bredte den dejligste krydrede duft sig fra hans særlige hjemmelavede rødkål. Herregård, go home!

Og så var det tid til Love Actually ❤️

Jeg skal se at finde mig en ny rød frakke. Da jeg først datede min mand havde jeg en rød frakke. Den røg til genbrug i sommer, da den var størrelse 38, og det er jeg ikke … længere. En anden vil få mere glæde af den end jeg, tænker jeg. Måske kan jeg finde en rød frakke derude i min størrelse?