Det helt rigtige kaffedistrikt i Berlin

I går var vi forholdsvist sent ude og ramte først Distrikt Coffee ret sent, samtidig med alle de unge mennesker. Vi talte med en sød ung pige derinde og hørte, om vi kunne bestille bord. Det kunne vi desværre ikke – men hun anbefalede os at komme allerede mellem 9 og 9:30.

Vi satte derfor vækkeuret (!), så vi ikke sov for længe. Det var en god plan, for vi fik bord med det samme. Distrikt Coffee er ikke kun all about coffee – de serverer Fjord kaffe, samt fra århusianske La Cabra Coffee. Jeg fik 2 flat white, som var fyldige og bløde i smagen.

Der skal lidt mere end kaffe til om morgenen, og jeg bestilte en Superfood Bowl, som består af yoghurt med acai, chiafrø, kakaonibs, kokosflager, gojibær og granola. Min mand bestilte en open sandwich med pocherede æg på avocado, bagte tomater og forskellige kerner som drys.

Det var egentlig rigeligt, og vi kunne sagtens være stoppet der … men vi måtte også dele en brioche med råsyltede bær, creme fraiche og karameliserede valnødder. De laver desværre ikke pandekager længere, fordi naboerne ikke kan fordrage duften af friskbagte pandekager.

Det var rigtig lækkert, og det var den perfekte start på en kold dag i Berlin ❤️

Da vi gik var der igen kø for at få et bord, og folk kom kørende i taxa dertil, så det er godt hypet. Det er dog også det værd. Både maden og kaffen var fantastisk.

Glemte jeg at nævne den friskbagte cookie, som knægten fik? Omg, den var lækker; frisk, blød og med kæmpe-chunks af lækker lys chokolade ❤️

2 Comments

 1. Den er bolle med kompot ser fantastisk ud😯

  Like

  1. mammalade siger:

   Den var SÅ god 😘

   Like

Der er lukket for kommentarer.