Hverdagsramt

“Jeg holder af hverdagen” sagde Dan Turell engang med sin karakteristiske stemme. Ja … det gør jeg normalt også, men jeg savner allerede den mere loose solrige efterferiestemning, som den uendelige sommer har skabt i de seneste 4-5 uger.

Fredag morgen var det pludselig efterår. Da jeg sad der på min plads i bilkøen for første gang i 1/4 år i lange bukser, mens regnen piskede på forruden og sippede til min Caramel Latte fra Starbucks på Q8, gik det op for mig, at SÅ er vi for alvor i gang igen.

Årets første forældremøde er overstået. Fodboldsæsonen er i fuld gang, og der er masser af turneringer i efteråret, som vi ikke har tilmeldt os i år. Skolebøgerne er indbundet, og der er skrevet navn i dem. Der er liv i forældreintra igen. Det årlige kapløb om at få plads på det eftertragtede søndagshold i biografklubben vandt vi i år. Alle ungens jeans fra foråret er blevet til stumpebukser, men posen fra Berlin er spækket med nye cool jeans i fede farver, med og uden præfabrikerede huller.

Næste stop efterårsferie i Barcelona. Nedtælling.