Hverdagshelt: Tivolikort

Omsider kom vi afsted til Vintertivoli. Vi tog 4-toget til byen og lavede et pit-stop på Dunkin’Donuts for at source nogle lækre saftige donuts 🍩

Da vi kom ud, stod snemændene og vinkede til os ☃️⛄️

Vi blev fuldstændig snydt af det fine forårsagtige solskin. Det var bidende koldt, særligt da solen var forsvundet bag rutschebanens isbjerg.

Vi tankede varm kaffe og benyttede os af et Luxglimt til at få 2 for 1 Flat White.

Vi frøs en vis legemsdel af, mens knægten klatrede på det skæve skib. Vi ville gerne have prøvet virtual reality oplevelsen i det nedslidte Tivolislot – men selvom vi havde en fribillet via Luxglimt og knægten havde et turpas, så krævede det ekstrabetaling eller turpas de luxe.

Det så ikke særlig spektakulært ud på skærmen udenfor, og oplevelsen voksede ikke yderligere på os, da vi gik gennem det mørklagte nedslidte Tivolislot. Det virkede som en fis i en hornlygte. Vi gad ikke betale yderligere for det, fordi Tivoli ikke havde gjort sig umage med at sælge den ind hos os.

Resten af haven var til gengæld fantastisk smuk, fortryllende magisk og knistrende kold – præcis som i H.C. Andersens eventyr om Snedronningen.

Det var en herlig eftermiddag i smukke Tivoli. Jeg elsker, at der er åbent på ‘skæve’ årstider, for det gør det mere afslappet, og der er færre mennesker end i højsæsonen. Desuden synes jeg, at Tivoli Lux er en superfin ting.

Det er tilbud, man får når man har et årskort og siger ja til nyhedsmails. Tilbudene ligger i Tivoli-app’en. Der var en gratis tur i minen, en gratis VR-tur og 2 for 1 kop valgfri kaffe. På vejen ud købte vi 2 pakker gourmet popcorn og fik en ekstra gratis pakke. Også takket være app’en.

Vi spiste i Tivoli Food Hall. Det var ikke særlig godt. Dels var der udsolgt af flere retter allerede ved 18-tiden. Vi fik en salat fra Glo med optøede køleskabskolde falafler og edamamebønner. Dertil var der noget ubestemmeligt smagløst grønt dip og en klat yoghurt uden smag. Til gengæld var selve salaten og veggiespaghettien sprød og frisk. Det kostede 150kr inkl drikkevarer, og salaten var ikke bedre end den Kvickly sælger for 45kr. Øv…