Velkommen til hverdagen

Jeg sov monsterdårligt i nat. Jeg vågnede et par gange ved, at jeg havde hedeture. Af med dynen, brr, på med dynen, pyh, af med dynen. Måske er overgangsalderen sat ind?

Måske er det bare skiftet fra ferie til hverdag, der laver lidt kuk i søvnmønsteret.

Omsider ringede vækkeuret, og da jeg så skulle lægge make-up manglede jeg min make-up taske. WTF? Jeg ledte overalt efter den, men den var og blev væk. Panik; har jeg glemt den i sommerhuset? 😱 Jeg kan ikke leve uden min makeuppung; der er min favoritpincet, det hele er i den 😱

Jeg fandt en gammel øjenskygge frem og kom til at se nogenlunde ud; hævede øjne med grøn-sort øjenskygge. Mnjaeh .. Note to Self: smid sort-grøn øjenskygge ud, når den rigtige dukker op igen.

På vej til job hørte vi både originalen og Arianna Grandes version af ‘My favorite things’ fra Sound of Music. Fedt med genbrug – sjovt at få knægten til at lytte til gammel musik. Han ka’ li’ det! Snart skal han se filmen ❤️

Videre på job. Ingen kø, lækkert 😍 147 ulæste mails. Jeg går hjem, når der er 10 tilbage 🤘🏼

Omkring frokost fik jeg ondt i hovedet. Ved 14-tiden var det så kraftigt, at jeg ikke havde mod på at køre (bil) hjem. Jeg sad bare stille ved min pc. Da jeg indledte en eftersøgning efter hovedpine piller var jeg ved at kaste op ned i min taske. Efter at have spist 2 Panodil og 4 Ipren fik jeg det nogenlunde igen. Jeg besvarede mails og prøvede at tænke klart. Det gik det ikke så godt med. 16:15 var jeg ude af døren. 16:43 lå jeg i min seng, spiste nogle mirakel migraine pills fra Boots, lukkede øjnene og fik mig en powernap på 30 minutter. Jeg havde det udmærket, da jeg skulle afsted for at hente knægten 17:30.

Nu har vi spist aftensmad og hygget. Jeg er reelt mør i skallen, men den enerverende smerte er væk. SÅ skønt. Jeg har fået vasket sengetøj fra sommerhuset, så den største bunke vasketøj er elimineret. Jeg har foldet/lagt et helt stativ fyldt med vasketøj på plads – det tog udsigten de smukke lysende grønne bøgetræer udenfor.

Jeg har også prøvet at få lidt orden i kaos, for vi ligger i byggerod. Der er rod overalt, og der kommer kun mere i takt med at vi tømmer entréen. Vi skal have tømt vores garderobe i denne uge for skabet skal rives ned. Det skal bare gøres. Jeg har pakket to flyttekasser med mine vinterfrakker og andet overtøj, jeg ikke lige står og skal bruge den næste måneds tid.

Nu vil jeg lave madpakke til knægte og sætte birchermüsli i blød, og så vil jeg præmiere mig selv med en kop te.