Midsommer

Så blev det midsommer. Dagene er så lange og lyse nu, at vi trækker mørklægningsgardinerne tæt sammen og skaber en kunstig mørk nat.

Skoleåret er slut om 2 dage, farvel til tredje klasse. Knægten ser kun fremad og vokser opad. Nu cykler han rundt med drengene i kvarteret og er væk hjemmefra i timevis. Han kommer hjem med gnistrende glade blå øjne og svedig hud. Så stor om dagen og så lille midt om natten. Han er et sommerbarn – om under en måned bliver han 11 år.

Sommerferien står for døren, og jeg glæder mig. På trods. Det bliver ferie med Corona i tankerne. Men vi vil hellere leve end gå rundt i frygt.

Der er 6 måneder til jul i dag. Vi så “Han, hun og drømmeslottet“, hvor Dick, Angel og deres skønne familie holdt jul på deres magiske slot i Frankrig (advarsel, du kommer i julehumør af at klikke på det link). Måske skulle man eksperimentere med de dér grillede østers med hvidløgs/urtesmør til jul? Og en juletræstamme 😋

Bare vi får en Coronafri jul, så er jeg glad 😍