En dag i Rørvig – kro, fisk & minigolf – sommerferie dag 3

Vi spiste morgenmad i lækrogen i haven igen feriens anden morgen. I løbet af formiddagen kørte vi til Rørvig. Vejret var ganske hæderligt. Det var mest solskin med store skyer, det blæste og var køligt, når solen var bag en sky. Perfekt vejr til minigolf!

Vi spillede banen færdig på Rørvig minigolf. Den bane har ligget der altid, og jeg har spillet der, da jeg var barn på de selvsamme baner. Meget ændrer sig, men ikke minigolfen i Rørvig ❤ Det er virkelig hyggeligt, og man kan få lidt at spise og drikke, mens man er der.

Vi valgte dog at gå på Rørvig Kro for at spise frokost. Rørvig Kro er også en klassiker. Maden er altid god dér, og vi føler os altid velkomne der. Vi holdt vores bryllup på kroen i 2009, og de overgik vores drømme. Alt var perfekt; de tog sig så godt af os hele vejen, bryllupskagen var så smuk og lækker, maden var fantastisk, og rummet vi sad i var smukt dækket op .. Derfor er Rørvig Kro en familieklassiker i vores lille familie ❤

Ingen skyer lige nu, men vind i flaget!

Jeg valgte en kartoffelmad fra frokostkortet. Måske et lidt simpelt og i nogle øjnes kedeligt valg – men med nye danske kartofler, kroens hjemmebagte rugbrød, fine delikate sprøde løgringe, sprød bacon, brøndkarse, dild og hjemmerørt urtemayo var det nøjagtig det, jeg ønskede mig til frokost.

Og dertil drak jeg selvfølgelig kroens hjemmelavede rabarberlimonade. Den er fantastisk – og vakte minder om vores bryllup, hvor vi også fik rabarberlimo.

Rørvig Kros kartoffelmad mit alles

Da vi havde spist, kørte vi ud til vores venners sommerhus ved Nakkehage. Det lå superlækkert tæt på stranden, og rent faktisk også lejet via Feriepartner Odsherred som vores. Vi havde egentlig planlagt at bade, men for mig var det simpelthen for koldt. Det ville have taget mig timevis at få nedsænket mit legeme i vandet, så koldt var det, så jeg sprang over.

Om aftenen havde vi bestilt bord til Fisk og Skaldyrsbuffet hos Rørvig Fisk. Det var virkelig lækkert. Jeg var lidt skeptisk omkring buffet lige midt i en Corona-pandemi, men de havde fuldstændig styr på Coronareglerne. Hver gang vi skulle til buffeten, skulle vi vaske og spritte hænder, ta’ engangsplastichandsker på og gå i én retning ved buffeten. Der var plads nok, der var styr på det, og det føltes trygt.

Buffeten bugnede af det bedste fra Rørvig Fisk; deres fiskefrikadeller med sprød stegeskorpe, sprøde rødspættefileter, skaldyrssalat, pilselvrejer, krabbekløer, varmrøget laks (du har ikke levet, før du har prøvet den, de laver i Rørvig med hvidløg .. den er fantastisk!), sild, muslinger, diverse salater .. og stenbiderrogn. Jeg kunne godt leve af stenbiderrogn.

Det var et fantastisk aftensmåltid, og vi måtte også springe isen til dessert over. Vi kunne simpelthen ikke rumme mere 😀