Plan D: Turen går til Jylland – og vi GLÆDER os ❤️

Efterårsferien er lige om hjørnet, og alle vores ferieplaner er igen oppe i luften.

Turen går til Prag, Berlin, Stockholm, Jylland!

Vi har afbestilt Prag for længst pga stigende smittetryk, men Berlin er jo altid en god ide, så vi bestilte en forlænget weekend i Berlin. Kort efter lukkede tyskerne ned for danskere fra region Hovedstaden. Og nu stiger smitten i Berlin. Så overvejede vi Stockholm, for det virkede som det sikre kort – indtil i mandags. Nu tænker vi Jylland?

I aftes afbestilte vi så Berlin i næste uge. Bum. I stedet bookede vi to kroophold i Jylland i slutningen af næste uge. Det bliver SÅ godt og hyggeligt!

Vi skal bo på Hovborg Kro – vi har spist der mange gange, når vi har været i Legoland. Der er så hyggeligt, hjemligt og maden er som min mors, mormors og farmors; god, hjertelig og rigelig.

Vi skal også overnatte på Agerskov Kro, hvor min svigerfamilie har en lang historik. Det glæder jeg mig til at opleve og dele med vores søn. Han er noget nedbøjet over, at Berlin er aflyst – og Stockholm, for der var pool på hotellet! Men det her bliver godt, er jeg sikker på!

2 Comments

 1. Det lyder sgu dejligt! 😀

  Jeg omfavner også det danske land i disse tider, og har nået frem til, at jeg må glæde mig over at der stadig er masser af uudforsket terræn herhjemme at boltre sig i, selvom de 3-4 årlige udlandsturer ér svært savnet. Kan slåes af fuldstændig spat nogle dage over at det måske først bliver i 2022, men man bliver sgu træt af at ærge sig, og ferie er jo faktisk ferie, uanset om folk taler spansk eller med dansk dialekt, du ikke hører til daglig.

  Det er jo pusterummet og det at se noget nyt, der er den største del af det – selvom solen mangler 😉

  Her går næste tur til Slukefter Kro i Sdr. Jylland på gourmetophold, og så må vi se, hvad vi kan finde ud af at se på de egne – det bliver da med garanti helt vildt hyggeligt, spændende og anderledes end herhjemme i Aalborg, selvom det stadig er på dansk jord 🙂

  Håber I får en rigtig go’ ferie ❤ 😀

  – A

  Liked by 1 person

  1. mammalade siger:

   Hej A!
   Det er fuldstændig rigtigt; jeg får også spat, men jeg er også træt af at ærgre mig over ALT det, jeg ikke kan. Det føles som at være spærret inde, men det er vi trods alt ikke. For der ER jo muligheder derude, selvom vilkårene ikke er de bedste.

   Så selvom destinationen er resultat af et fravalg, så ser jeg det som et tilvalg – jeg glæder mig for vildt, for det bliver SÅ hyggeligt at komme på tur alle 3 sammen.

   Go’ tur til Slukefter i Sønderjylland 🙂
   Efterårshilsener
   Gitte

   Like

Der er lukket for kommentarer.