Kim Wilde koncert

Vi var til Kim Wilde koncert her til aften. Vi skulle have været til 50 års fødselsdag, men den blev aflyst for blot 4 dage siden. Min mand handlede hurtigt og sikrede os 2 billetter til koncerten på Royal Stage i Hillerød.

Der var fyldt med unge mennesker på 50-65 år. Der var ingen ståpladser, kun siddepladser. Jeg vil altid hellere stå op og danse. Det fik vi heldigvis lov til, så de sidste numre var ren party 🥳 SÅ fedt! Der var fuld knald på!

Jeg er vild med Select LP’en fra 1982. Jeg var 10 år dengang. Jeg lærte først albummet at kende omkring 1988, fordi min veninde lånte mig båndet med Select … jeg kan alle numre forfra og bagfra 😅

Da vi kom ud, var klokken omkring 22, det var blå time, og det var lunt! Vi kørte hjemad med et stop på en tank for at få en Dr.Pepper – vi var lidt tørre i halsene efter at have sunget med på de gode gamle sange 😘

Setlisten kan du se her 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.