Nedtur – ingen strandtur?

Arjjj, har lige lagt NC i seng efter at han har haft en fantastisk dag med far, farmor og bedstefar. Jeg kan ikke huske, at jeg har set den lille fregne så glad og så træt i laaang tid. Han sov nærmest på minuttet, da jeg lagde ham. Og nu er klokken ikke engang halv 8, og jeg sidder og mediterer over, hvad jeg skal bruge al den fritid til. Sove er det første, der falder mig ind. Så festlig er jeg!

Nå, men jeg sidder lige og ser nogle mails igennem. Der er en halvgammel mail, der handler om baby, strand og sommer. Og så slog det mig: Det er faktisk slet ikke sikkert, at NC overhovedet kommer på stranden i år. Det er da ØV! Jeg havde jo bare regnet med, at det skulle vi nok nå i vores ferie. Og jeg havde sådan glædet mig til at se ham tulle rundt i sandet og lege i vandkanten.

Men lige nu ser det ikke ud til, at det bliver strandvejr overhovedet. Eller bare sommerhusvejr for den sags skyld. Jeg er langt fra begejstret ved udsigten til at sidde i et sommerhus i regnvejr i noget, der minder om 14 dage. Det har jeg prøvet. Det fungerer simpelthen ikke for mig. Eller for Allan. Eller NC for den sags skyld; spærret inde i et sommerhus – uden nogen jævnaldrende at lege med. Det er ikke godt. Nå, jeg håber på, at vejret bliver bedre. Snart. Nu!