Engelsk juleinspiration – 12/24

Det var især juletræet i hall’en på Rushton Hall, jeg forelskede mig i. Det var pyntet kun med glas i alle mulige farver og former. Jeg holder af strålende glitrende skinnende juletræer med uens pynt i mange farver. Især rød, pink, orange, guld, lilla, brun, blå…

Jeg elsker skæv julepynt i mange farver, der afspejler mange årtiers skiftende trends. For mig er det perfekte juletræ et kulørt, strålende og vildt overflødighedshorn af spændende ting. Noget nyt på hver en gren. Et træ, som man kan gå på opdagelse i og opdage nye fine ting på hvergang man kigger på det.

Vores eget juletræ bliver pyntet med glaskugler, glasagurker, krystalhjerter m.m., som vi har købt på vores rejser til New York, London, Berlin, Tyrol, Berlin. Hvert år kommer der nye ting til.

De resterende glaskugler, vi har, er nogle gamle klassiske danske glaskugler; nogle er helt gamle og ligner noget fra Matador. Andre er diskokugler fra 70erne. En del er fra 80-90-00erne. Vi ejer nærmest ikke to ens glaskugler, og der er flere skøre glasornamenter i vores samling. Inkl. enkelte glasøjebæ’er

Her er et par fotos fra det smukke juletræ i hall’en på Rushton Hall 🎄😍