Lidt tankevækkende ..

Når jeg fortæller, at NC har rød hale, bliver jeg straks bombarderet med løsningsforslag, selvom jeg fortsætter med at sige, at vi har fået bugt med det værste.

Jeg har ikke tal på de gode råd, jeg har fået; Weleda Zink salve, Matas Zink salve, Apotekets ditto, ikke den salve fra Apoteket og heller ikke den fra Coop, kold kamillete, vatrondeller istedet for skumklude, lad ham rende med bar røv, brug økologiske stofbleer istedet for de giftige kemikaliefyldte papirbleer, kogtvandsklude i bleen, afvaskninger med babyolie istedet for vand…

Alt sammen er meget godt og sødt og betænksomt og alt det der. Men nu er det altså sådan, at vi godt kan tænke selv. Vi står ikke bare og kigger apatisk/paniske på hans røde rumpe – vi har faktisk gang i en god løsning, vi er ved at løse problemet og spurgte faktisk ikke om et råd.

Jeg fortæller sådan set bare, at han har rød hale, fordi det har påvirket vores weekend, og det fylder meget for os, fordi det gør så ondt på ham. Og straks vælter det ind med gode råd, som alt andet lige får os til at føle os som amatørforældre.

Der er ingen, der bare lytter og svarer: ‘Nej, hvor surt! Håber det går væk snart .. ja, her hos os er kaninen stukket af, og vi har sat efterlysninger op i hele nabolaget’…

Og jeg skal gerne gribe i egen barm allerførst. Jeg kan absolut ikke sige mig fri for ikke at stikke et godt råd ud istedet for bare at lytte til det, der rent faktisk bliver sagt. Og jeg skal nok også tænke mere på, hvordan mine velmente råd modtages. For måske får jeg også uforvarende en veninde eller to til at føle sig amatør-agtig? Og det er jo ikke min mening!

PS: Det der funkede var en kombi af kogtvandsklude, kamillete, vaske med babyolie på vat og Penaten creme. NCs mås har været i bedring siden lørdag aften, og min rynke i panden er udglattet meget siden da 😀

Og så er jeg i øvrigt både glad og overvældet over, at der er så mange, der interesserer sig for NCs røde hale .. jeg elsker jer allesammen!!