Feberhede kinder

Jeg kom alt for sent fra jobbet, hang i kø og da jeg kom hjem, var Allan færdig med maden, og NC havde hektiske røde kinder. Han kom mig i møde med åbne arme, men han virkede lidt mat, og han ville ikke rigtig spise noget. Vi fik et bæger yoghurt i ham, men mest sad han bare og hang hos mig og var pjevset.

Han ville gerne se Timmy Time, men efter lidt tid kom han klynkende ind til mig. Jeg mærkede, at han var feberhed, og han virkede helt mat og slatten. Så allerede klokken 19 lagde vi ham i seng.

Vi har sat baby-alarmen til i nat, så jeg kan høre hans mindste lyd.

Og jeg, store fæ, har glemt min computer på jobbet! Jeg skal have købt en taske til den, så jeg let kan have den med frem og tilbage.

Men lille Møflen … det er så synd for ham med den feber. Jeg håber, at han har det bedre i morgen!