SmashBox

Normalt er jeg jo ikke den store beauty blogger. Det er ikke fordi jeg ikke interesserer mig for skønhed og kosmetik og dufte og og og!! Tværtimod, jeg arbejder  med hårpleje og parfume, så jeg kunne skrive digre værker om personlig pleje, men jeg vælger ikke at gøre det, fordi min blog formentlig ville blive ret ensidig, fordi jeg er begejstret for flere af de produkter, jeg markedsfører.

Men jeg arbejder ikke med make-up – og for mig fylder det ikke så meget, make-up skal primært fungere og være holdbart, og min make-up skal fungere upåklageligt og det skal holde til alt det, jeg udsætter det for. Jeg bliver sjældent virkelig begejstret over kosmetik, men her til morgen så jeg, at Magasin nu har fået SmashBox på deres online shop. Og SÅ bliver jeg altså begejstret!

Da jeg var i London købte jeg nemlig to SmashBox øjenskygger, fordi jeg kedede mig i lufthavnen. Det var et smart move, for de to øjenskygger har udkonkurreret mine MAC øjenskygger totalt og er simpelthen bare bedre og mere holdbare end nogen øjenskygger, jeg har prøvet før.

Og så er der ikke perlemor i. Perlemor gør sig ikke særlig godt på et 39-årigt øjenlåg, fordi det med sin reflekterende effekt får fine linier i øjenlåget til at virke som dybe plovfurer. I hvert fald på mig.

Således beruset af dagens nyhed sidder jeg nu og overvejer at bestille en Vanilla øjenskygge på nettet, fordi NC har haft fingre i min Vanilla øjenskygge og hærget den. Men der er faktisk masser tilbage endnu, og den er ikke helt pulveriseret trods den hårde medfart, så jeg venter nok lidt endnu.

Eller gør jeg? Hmmm….