Årets første loppemarked

Søndag formiddag tog vi på loppemarked. I ‘gamle dage’ (læs: sidste år) havde jeg jo altid klapvogn med. Det var ret praktisk at kunne proppe den med alle lopperne. Det opdagede jeg ret hurtigt, da jeg med Nicholas i den ene hånd stod og balancerede med en pose tøj, en flyvemaskine, en Gurli Gris dvd og en billedbog om pirater. Heldigvis sprang Allan til som pakæsel.

Jeg fik købt en superfin army grøn overgangsjakke til Nicholas for 20 kr., samt en pose seje t-shirts med print til en femmer stykket. Nicholas valgte selv en lille flyvemaskine og en billedbog med pirater, samt en kugleramme.

Jeg fandt en samling dinosaurer, som jeg købte til Nicholas. Han er glad for dinosaurer i børnehaven, og hans bedste ven har en samling, så måske er det the next big thing. For 20 kroner for 4 store grimme dinosaurer og en lille baby-dino er det jo en satsning værd.

Kuglerammen viste sig at være det største hit. Han fandt den selv, og jeg købte den for 25 kroner af en dreng, der var vokset fra den. Nicholas var lykkelig og krammede sin kugleramme, og flyvemaskinen, bogen og dinosaur-samling var luft for ham. Gurli Gris dvd’en er også et hit (for en femmer!) og Pingvinerne fra Madagascar bliver det nok også på et tidspunkt.

Det var virkelig hyggeligt at være på loppemarked igen, men det var simpelthen polar-agtigt. Det småsneede, og selv om solen skinnede var det alt alt for koldt, så da vi så, at den lokale solgte grillede burgere med tomatrelish og coleslaw i en rustik bolle, så sprang vi på. Frokosten var i hus. Take-away, selvfølgelig. Burgerne kom med hjem i varmen. Ikke noget med at sidde i frostkold sol og hastespise en burger.

Efter frokost sov Nicholas og jeg middagslur. Jeg stod op efter 1 ½ time, mens Nicholas sov en lille times tid længere. Bagefter var vi på legepladsen, og vi gik en tur i skoven og så på tog.

Nu ligger han og sover i min seng. Igen. Som sædvanlig. Han er ikke til at stå for, når han tigger om at få lov at sove i mors seng, men jeg kan nu godt mærke, at jeg er ved at være godt grundtræt af det. Jeg vågner langt fra veludhvilet op om morgenen, men jeg har nu ikke lyst til at ændre på det. Jeg elsker, at vi alle sammen sover sammen.

One Comment

  1. Frederikke siger:

    Jeg må også på loppemarkeder snart. Elsker det og man kan virkelig finde nogle rigtig gode fund for stort set ingen penge.

    Like

Der er lukket for kommentarer.