Hindbærrov

Allan og Nicholas kom og hentede mig på job fredag klokken 16. Vi skulle videre til Rørvig, til flæskesteg og hindbær hos morfar.

En del af bagtanken var at vise Nicholas, hvor det der ‘arbejde’, jeg altid ævler om, foregår. Jeg tror, at det er ret abstrakt for ham, og jeg vil gerne have, at han begynder at forstå, at der er et sted, jeg er, når vi ikke er sammen.

Jeg viste ham mit kontor, min kontorstol og min skrivebordsskuffe, hvor der helt tilfældigt lå nogle slik-samples, som han begejstret snuppede. Ellers var han ret fascineret af den lange gang. Man kan få god fart på, når man løber fra den ene ende til den anden.

Vi kørte videre til Rørvig. Nicholas spillede på Ipad’en, og vi snakkede. Vejret var fint og sensommerligt. Vi stoppede først hos min fars kæreste, som har et hindbærkrat. Nicholas elsker hindbær, og han elsker at plukke dem selv.

Han gjorde et godt forsøg på at rydde hindbærkrattet, men uden held. Til gengæld fik vi cirka 1 1/2 kilo friske hindbær med hjem 🙂 Nicholas pilede rundt i haven og smagte også på nogle blåbær. Han elsker frugt og bær. Han kunne leve af frugt og bær. Glem det der med mad.

Vi havde en hyggelig aften hos min far, og vi kom alt for sent derfra. Klokken var 22, og Nicholas faldt i søvn med det samme på vejen hjem. Bilen duftede af hindbær, og der er efterår i luften.

20120901-233902.jpg

Det havde været skønt at kunne nøjes med at trille ned i sommerhuset som i gamle dage og sidde og snakke til ud på natten over en Bailey’s eller tre.

Alle vores besøg hos min far i Rørvig efterlader os med en bittersøde følelse i hjertet. Det er ærgerligt. Jeg har altid elsket at komme til Rørvig, men det gør jeg ikke længere. Alt det kaos med min bror har effektivt ødelagt det.

 

4 Comments

 1. Cille siger:

  Ej, jamen for f… Det lyder ikke rart. Jeg sidder her bag skærmen og bliver helt harm. Det er da en fuldstændig tåbelig opførsel, på så mange planer … Puuuhhh jeg håber Nicholas får nogle andre oplevelser, der kan stå i stedet og give hans barndom rigdom (og som jeg læser det – så er det jo præcis sådan en fantastisk barndom han faktisk har…- men jeg kan godt forstå det må gøre ondt!)…

  Like

  1. Gitte K siger:

   Jeg kan LOVE dig for, at Nicholas får gode barndomsminder! Måske ikke fra et sommerhus, men så i stedet fra hele verden.

   For det var det værste ved at have et sommerhus; at alle weekends og ferier gik dertil, og uvægerligt blev min verden meget lille.

   Jeg var midt i 30erne første gang jeg var i NY. Jeg tør ikke tænke på, vad der var sket, hvis jeg havde været 15 år første gang jeg var der … Så var jeg sgu blevet der!

   Like

 2. Puh. ØV, Gitte. Men du skal nok finde på nogle andre minder at fylde hans lille hoved med. Fx bare det at du er der. 🙂 Kh. C

  Like

  1. Gitte K siger:

   Det er nemlig helt rigtigt, og det er heldigvis også kun når vi er i Rørvig, at det popper frem. Det allermest fornuftige vi har gjort er at forlade kampen om sommerhuset. Intet sommerhus og ingen potentielle gode minder er det værd, som vi var igennem pga. min bror.

   Like

Der er lukket for kommentarer.