Av mit tandsæt!

Jeg tror, at jeg har alkoholallergi. Jeg har lige drukket tre stive glas Mozart likør, og jeg er helt rød og brændende varm i ansigtet. Lidt ala solskoldning.

Mozart likør? Don’t ask. Jeg har en tandpine, som er ved at tage livet af mig. Aspirin, ibuprofen og hvid Mozart likør. Det var de smertestillende præparater, vi lige havde i skabet.

Jeg skal til tandlæge i morgen. Jeg klarer ikke et døgn til med de her smerter. Det startede efter frokostvar, hvor jeg var i fuld i gang med budgetterne. Jeg har deadline klokken 24 i morgen, så jeg valgte at ignorere tandpinen. Den går nok væk. Wrong! Tandpine går ikke væk, det bliver kun værre.

Jeg skulle cykle hjem fra arbejde i dag. Der er 11 km. Jeg har nemlig fået min nye Christiania Bike Light i dag. Hvis 35 kilo ellers er light? Og selvom det ikke var love at first try, så var det det næsten.

Cykle + høj puls = endnu mere av i tænderne. Det var ikke udelt den sjoveste cykeltur, jeg har været ude på. Ud over tandpinen, så var jeg bange for at vælte. Sådan en fætter er denondehyleme svær at styre!!

Jeg fatter faktisk ikke, hvordan man kan komme om hjørner med sådan en cykel? Til gengæld er det ingen verdens sag at ende i grøften!