Back on track

Efter en god start efterfulgt af en flad udvikling har jeg nu tabt endnu et kilo, så jeg har tabt de 3 kilo, som jeg tog på i sommerferien. Jubii! Nu mangler jeg så ‘bare’ at tabe de sidste 6 kilo for at komme ned på ‘normal BMI’. At tabe disse 3 kilo har været hårdere end at tabe de 9 kilo, jeg tabte i løbet af januar-maj.

Jeg har heller ikke lige haft heldet med mig de seneste par uger, for dels har jeg to aftener haft så kraftig tandpine, at enhver form for forhøjet puls var uudholdelig. Og i går manglede der pludselig et ordentligt hjørne af en anden tand i overmunden, så nu er det nok noget med TO kroner i stedet for en. Suk. I mellemtiden må jeg så passe på med hvad jeg spiser, så mine tænder holder, indtil jeg skal til tandlæge igen på mandag.

Jeg har heller ikke været for heldig med adgangen til træningskælderen i denne uge: Tirsdag og onsdag var døren låst til den bygning, hvor træningskælderen ligger. Jeg ville fandme træne, så jeg gav ikke op – det betød, at jeg gik fra opgang til opgang i håb om, at nogen havde glemt at smække en af de mange døre til kælderen. Tirsdag var jeg heldig, for der var en åben kælderdør i den 8. opgang, jeg tjekkede.

Onsdag var jeg ikke så heldig som tirsdag, så der fik jeg ikke trænet – bortset fra at jeg selvfølgelig fik motion af at afsøge alle kælderdørene i bygningen. Jeg har nu skrevet til viceværten, for der er en eller anden, der slår låsen til. Det hjalp, for i går var der så ikke låst, og jeg kunne træne. Jeg håber, at der er åbent igen i aften.