Skidt Mads på overarbejde

Jeg skal lede et møde på mandag, hvor jeg skal præsentere vores marketingplan. Det i sig selv er helt normalt, men ellers er alt gået unormalt.

Jeg havde kun én uge til at lave en fullblown marketingplan. Det er lige i underkanten, kan jeg godt afsløre. Mandag og tirsdag blev jeg så syg, men jeg fik arbejdet ret meget på planen alligevel.

Torsdag aflyste jeg bestyrelsesmøde i børnehaven og arbejdede på marketingplanen til klokken 21 på jobbet.

Fredag vågnede jeg med knaldende hovedpine, og jeg var udmattet allerede klokken 19 og måtte give op, selvom jeg havde et par timer tilbage, før jeg kunne kalde planen færdig.

Lørdag vågnede Nicholas klokken 5, og jeg kunne mærke alle led i min krop. Fx kan jeg mærke alle ti tæer, fordi leddene er ømme. Jeg er stiv og øm i hele kroppen, som om jeg har været i brydekamp med en elefant (har jeg?). Til gengæld er min Cecil-hoste, som har fulgt mig i 14 dage, begyndt at være lidt mere løs i det, som om den måske er ved at gå væk?

Jeg fik overbevist Nicholas om at blive liggende, og vi sov yderligere en times tid. Hele dagen har jeg skiftevis frosset og haft det meget varmt, men jeg tror nu ikke, at jeg har feber. Jeg tror egentlig bare, at jeg er træt.

Jeg sov 3 timer til middag i eftermiddag sammen med Nicholas, og derefter havde jeg det lidt bedre. Vi fejrede Mortens Aften hos farmor og bedstefar, og det var så hyggeligt.

Nu har jeg så siddet og arbejdet et par timer og har sendt marketingplanen til mine kolleger, så de evt kan nå at give mig feedback på den i morgen, før vi skal afsted. Søndag aften skal jeg flyve til Amsterdam for at være klar til møde mandag morgen. Jeg håber håber håber på, at jeg er mere frisk!

Og så lige et spm: Hvordan ser en skoldkop ud? Begynder det som en rød prik? NC har et par røde prikker/bumser i bleområdet. En af dem sidder over bleen og er rød med gult center. Er det en skoldkop? Han har været snottet et par dage, og han er vist også ved at få øjenbetændelse. Vi forstår sgu at feste!!!

2 Comments

 1. Frederikke siger:

  Det kunne godt være en skoldkop.
  Jeg håber, at I alle snart bliver super friske og så finder vi en dag 🙂

  Like

  1. Gitte K siger:

   Øv, det var ikke skoldkopper. Det var bare prikker, åbenbart.
   Så vi venter stadig på skoldkopper, her hos os 😀

   Like

Der er lukket for kommentarer.