Shoppingsjov på svensk

Pinsen er næsten forbi. Så skøn har den været. Fuld af hygge, ro og oplevelser. For kort. I dag kørte vi til Sverige bare for at komme ud og væk. Vi kørte til Helsingør og tog færgen over og kørte til Ödåkra-Väla.

20130520-230614.jpg

Der ligger Nordens største indkøbscenter og intet mindre end Sveriges største modecenter . Ifølge deres egen hjemmeside. Stort, nyt og meget langt mellem bilerne på p-pladsen, for i Sverige er det ikke helligdag pinsemandag. Uha, jeg kunne være flyttet ind; Åhléns, Kicks, Mitti, Lindex, Zara, KappAhl, Gant, H&M, Scorett, Desigual … Bare for at nævne nogle få 😜

Og Wayne’s Coffee, Gräddbullerian og super food mart, hvor Nicholas fik pizza, Allan fik græske meze, og jeg fik thai fra hver vores lille ministore. Hos Wayne fik jeg Vanilla Latte med det heftigste tykke cremede mælkeskum og en killer lun kanelbulla.I KappAhl købte jeg en sej Cars t-shirt og en sej stribet multifarvet t-shirt til Nicholas, samt grå sweatpants til hans motorik-timer.

I Gräddbullerian købte vi en frisk håndlavet flødebolle til 20 kr. Butikken var så fin; pink og hvid. Der stod en pige og lavede flødeboller med hvid chokolade, hindbær og lakrids. I Kicks kunne jeg have købt hele butikken, men nøjedes med en neon pink neglelak fra Isadora og en sort-med-guldglimmer neglelak fra L’Oréal. I ToysRUs var Thomas Tog på bud, så Nicholas fik nogle billige skinner og en Percy med lys og lyd.

Det mest skønne var bare at hænge ud sammen. Grine, lege gemme og tagfat og bare være sammen.

One Comment

  1. Jette siger:

    Det lyder godt nok også som en dejlig dag.

    Sweatpants til motoriktimer for Nicholas? Det lyder rigtig spændende, og noget som jeg gerne vil høre mere om, men det er jo næppe en overraskelse 🙂 Har I overvejet kiropraktor også? Som tidl. skrevet tror jeg virkelig, at det er noget din dreng vil have stor glæde af.

    Like

Der er lukket for kommentarer.