Sommerdag

20130601-234622.jpg

Efter 20 minutter i sofaen lørdag aften efter forgæves at have zappet mig gennem 117 kanaler, måtte jeg indse, at jeg var udkørt. Træt, øm, glad og helt færdig. Afstiafsted til køjs 💤 Lørdagen har været skøn, lang og dejlig, og jeg er helt færdig!

Da Allan tog på arbejde klokken 20 havde jeg valget mellem at gå kold eller få udrettet lidt, mens der var roligt, så jeg gik i gang med at støvsuge – pludselig fik jeg bare lyst til det! Kan godt hænge sammen med bjerge af sand, madrester og nullernænd langs panelerne.. Satser på, at senil underbo ikke klager. Jeg fik vasket, tørret og foldet tøj. Jeg fik ryddet totalt meget op og jeg fik vasket gulv.

Og jeg gav Nicholas et bad; han bad selv om det, fordi nu kan han pludselig godt li’ at gå i bad. Han har altid hadet at få bad, men vi har lavet små aftaler om fx hårvask, så vi gør det specielt, som han ka’ li’ det. Det virker, og nu er badet ikke længere et stridspunkt 👌

Udefra betragtet er det måske ikke nogen videre festlig lørdag aften, men jeg er glad – sikke en dejlig dag 💕💕