På badehotel i december?

Ja, det er godt gakket at tage på badehotel i december, men ikke desto mindre er det hvor jeg befinder mig nu med arbejdet. Vi har siddet i møde fra 10-18, det har været en meget lang dag, og jeg er træt. Virkelig træt. Mest fordi jeg fik myldermave efter frokost (koldsved, mavekrampe og diarré)

Badehotel … Jeg havde oppe i mit hoved forestillet mig noget mere skagensagtig cremefarvet idyl med havkig til bølgen blå. Det er så nøjagtig sådan her ikke er. Badehotellet blev bygget eller restaureret i 80erne. 1980erne … jeg minder om koboltblå, gul, turkis og hvid plastic. Mixet med rokokomøbler, mingvaser og nisser. Havet er dækket af tyk grå tåge, og det blev mørkt klokken 16. Helt igennem fantastisk.

Og maden er ringe. Jeg fik en salat med noget, jeg troede var hasselnødder – de var små, brune og knasede. Det var kikærter. Hvordan de er blevet mørkebrune, knasende og små tør jeg slet ikke gætte på … Uden at skyde skylden på kikærterne, så tilbragte jeg det meste af en time på toilettet med kvalme, koldsved og diarré lige efter frokost. Efter en pose chips og en cola uden light fik jeg lidt hold på maven igen, men jeg var helt færdig, og så skulle jeg præsentere min plan for 2014.

Min mave slog kolbøtter, jeg fik sure opstød og en trykkende fornemmelse i brystet. Men pokerfjæset på, og så gennemførte jeg 30 minutters præsentation uden at nogen fik mistanke om, at jeg var helt til rotterne. To af mine kolleger kørte hjem fordi de begge var syge – de fik høj feber og kulde/rysteture. Det smitter ikke, vel?

Jeg havde det sådan set godt nok, indtil lige efter jeg havde spist aftensmad, så var jeg på den igen. Laks, oksesteg og pandekager med is. Jeg kunne ikke spise op, fordi jeg fik det skidt. Mere cola, flere chips, og så var min mave stabil igen. Og nu er det sengetid, og jeg har hjemvé …