Min lille dreng … ?

Drengen vokser ud af alt sit tøj lige for tiden. Bukserne stumper og strammer, og knæene sprækker. Størrelse 4-5 år er ikke længere stor nok, så de ting jeg købte i Primark i størrelse 5-6 år lige efter jul er kommet i spil et års tid før end jeg forventede.

I skabet har jeg netop fundet et par nedarvede bluser fra Lego i størrelse 6 år, som passer ham perfekt. De er med Ninjago motiver på, og han blev så glad for dem, at han har en af dem på i seng, og han skal have en anden med Star Wars motiv på i morgen og en tredje med den røde Ninjago skal han have på på mandag i børnehaven.

Så han har nu tøj i størrelserne 110 og 116, og han er kun lige 4 1/2 år gammel. Jeg har prøvet at slå det hen med, at det må være nogle skøre størrelser, men vi taler flere forskellige mærker med skøre størrelser, så det er nok ikke bare det. Han vokser simpelthen med lynets hast for tiden.

Det er jo det glade vanvid. Han var 53 cm, da han blev født, og nu er han mere end dobbelt så lang! Min lille dreng …? ❤