Når enden er god, er alting godt

20140323-233013.jpgEn skøn weekend er til ende. Mandag i morgen. Ikke fordi vi gider – kunne være fint med lidt mer’ weekend.

Vi var på biblioteket lørdag, og vi lånte en hel stak bøger. Nicholas legede med deres magnetiske legesæt, og han sagde ‘se mor, jeg har lavet en slags hjerte til dig’

Kærlighed 🙂 ❤

2 Comments

 1. Mette siger:

  Hej Mammalade

  Jeg arbejder på forlaget Rosinante og er stødt på din blog i forbindelse med, at vi den 2. april udgiver bogen “Derfor hopper jeg”, som er skrevet af den 13-årige japansk autistiske dreng Naoki Higashida.

  Jeg tænkte på, om bogen kunne være interessant for dig at læse? I så fald vil jeg gerne sende dig et eksemplar.

  Du kan evt. læse lidt mere om bogen her:
  http://www.saxo.com/dk/derfor-hopper-jeg_naoki-higashida_indbundet_9788763833394

  … eller se et interview med den engelske oversætter, David Mitchell, som har en autistisk søn, her: http://thedailyshow.cc.com/videos/603u4t/david-mitchell

  Send mig gerne en mail, hvis du synes, bogen lyder interessant?

  Mvh,
  Mette

  Like

  1. Gitte K siger:

   Hej Mette!
   Tusind tak for den tilsendte bog! Som du måske har læst på bloggen, har bogen været helt fantastisk læsning, da det visse steder føles som om det er Nicholas, der taler til mig.

   Nicholas fik sin autisme diagnose i juli sidste år, så der er stadig meget, jeg ikke ved om autisme. De fleste bøger, jeg har læst om, er skrevet af pårørende til børn med autisme. Og det er fantastisk at læse om andres erfaringer, men jeg savnede vinklen på ‘autisme set indefra’. For hvordan er det at være Nicholas? Hvordan er det at have autisme? Hvordan ser verden ud gennem autismen? Og hvorfor gør Nicholas som han gør? Først når jeg forstår det, så kan jeg være til hjælp for ham, istedet for konstant at se på ham udefra og bare prøve lidt af hvert.

   Jeg er ikke færdig med at læse i bogen, og det bliver jeg nok aldrig. ‘Derfor hopper jeg’ ligger i mit natbord som opslagsværk, så jeg på ‘svære dage’ kan slå op og læse om dét, vi oplever og som jeg ikke forstår, så Naoki lige kan minde mig om, hvordan det opleves med Nicholas’ øjne.

   Varmeste anbefalinger herfra: Fantastisk – tak 🙂

   Kram fra Gitte K

   Like

Der er lukket for kommentarer.