Blinkesko

Der er ingen vej tilbage. Nicholas fik blinkesko sidste år, og han var meget skuffet over, at vinterstøvlerne ikke kunne blinke. Så i dag skulle vi købe blinkesko til ham. Tidligere har jeg købt sko på nettet til ham, for tidligere sko-indkøb har været problematiske.

Men nu tog vi chancen efter frokost. Nicholas faldt næsten i søvn i bilen på den korte køretur, så vi var godt forberedte på, at lunten kunne være kort. Vi startede i skobutik nr 1, og der kunne vi ikke få de sko, han ville have, i den rigtige størrelse.

Afsted til butik nr 2, og der fandt han de sko, han ville have; med en giftiggrøn edderkop med blinkende øjne. Og de fandtes i hans størrelse. Vi købte dem, og han fik dem på med det samme og så på dem i spejlet, og så ellers afsted!

Det var bare en kæmpestor fed og solid succes. Ja, vi forberedte ham grundigt, og det gik godt, selvom vi ikke havde forberedt ham på, at vi skulle i to butikker. Og vi fik endda også lejlighed til at gå i boghandleren og se på bøger bagefter!

20140426-231041.jpg

4 Comments

 1. Intet er bedre end blinkesko 😉

  Like

  1. Gitte K siger:

   Blink-blink … Ikke bling-bling 😀

   Like

 2. Julia siger:

  Jeg har også måtte overgive mig til blinkesandaler. Jeg plejer ellers at gå meget op i, at sønnen har godt, solidt og komfortabelt fodtøj, men nu kan jeg sidde og kigge på de fine dyre Ecco sandaler i skabet, mens de billige men blinkende plastiksandaler fra Føtex bliver brugt jævnligt. Ak ak… 🙂

  Like

  1. Gitte K siger:

   Det er præcis lissom her! Nicholas var helt vild med nogle plastic Angry Birds sko, og vi måtte slæbe ham væk.
   Nu er han lykkelig for sine sko med en blinkende giftiggrøn edderkop på.
   Farvel Ecco … kunne de dog ikke bare sætte blink i sålerne også?

   Gitte K

   Like

Der er lukket for kommentarer.