På loppis med en sæk lopper

Efter den forliste legeaftale var gode dyr rådne .. jeg spurgte Nicholas hvad han havde lyst til. Han ville gerne i BR. Hmm .. det bliver et nej. Jeg foreslog ham loppemarkedet, og det ville han gerne, for sidste gang købte han en Skylander. Jeg sagde, at jeg ikke kunne love, at der er Skylanders, men at der stensikkert er legetøj.

Normalt tager vi ikke Nicholas med på loppis. Det er nemlig et helvede. Han spurter rundt. Frem og tilbage. Ud og ind. Prøver alt muligt. Piller og roder. Og det er svært selv at nå at se på noget, når han spurter sådan rundt. Han ser sig ikke tilbage, og han har en fast tyrkertro på, at han ikke bliver væk. Eller at jeg ikke bliver væk, som han snarere opfatter det.

Så det var ikke fordi jeg havde lyst til at tage ham med på loppis. Men på den anden side … måske var det netop denne søndag, at han fangede konceptet. Og det blev faktisk meget hyggeligt. Jeg tror, at fordi det kun var mig, der var med, så var han meget mere obs på, hvor jeg var henne. Han var all over, men ikke helt så meget all over som normalt. Og mine forventninger var nok også rimelig nedjusterede. Jeg forventede ikke at få set på noget overhovedet.

Men jeg fik set på masser af tøj til Nicholas og lidt til mig, og jeg fik købt en fin Calvin Klein taske for 40 kroner, samt 4 par bukser til Nicholas (sidste uge bød nemlig på 2 par bukser med huller på knæene, så buksebeholdningen er lidt under pres) og en Cars opbevaringsæske for 100 kroner via MobilePay … det er bare SÅ smart. Ikke noget med at skulle hæve penge, sørge for at have småpenge. Bare afstiafsted med betaling via mobilen. Dét er SÅ smart!

Nicholas var kisteglad for sin Cars æske, som kan skyde bilerne ud. Vi satte os ved pølsevognen, og han spiste en Filur, mens jeg drak en  cola. Det var faktisk superhyggeligt og ikke anstrengende. Yes yes YES!! Faren havde også været på loppis, og han havde også købt nogle superseje bukser til Nicholas. Nogle af dem helt nye. Så nu er Nicholas igen med med bukser, og de to hullede par ryger ud.