En god idé .. på papiret

Denne weekend virker som ét langt hækkeløb af ret krævende aktiviteter. Det er som om alting bare falder sammen på én gang, og der er så meget, vi rigtig gerne vil – og det hele på én gang. Men vi har ikke kræfter til det hele. Det må vi bare erkende. Alene tanken om denne weekend har stresset os. Så … der var vigtige ting at beslutte omkring fravalg.

Så vi startede ud med at tage ansvar og meldte afbud til en eftermiddag i gode venners selskab. Det var ikke en nem beslutning, men nødvendig. Og så indløb invitationen til Nicholas’ bedste vens 5 års fødselsdag, og jeg var SÅ fristet af at prøve at få enderne til at mødes, men så kunne jeg mærke stressen bide mig blidt i maven og fortælle mig, at et afbud var okay. Så det var med tungt hjerte, at vi også meldte afbud til det.

Alle disse afbud skyldes dels, at min mand skal på arbejde i nat, og vi skal aflevere Nicholas allerede klokken 7 i morgen tidlig hos farmor og bedstefar, fordi vi på en stille og rolig aften i februar bookede loppemarkedsstand netop på denne søndag i denne weekend, hvor der så sidenhen er dukket arrangementer op på stribe. Dengang havde vi ingen planer, blot en helt blank kalender, og det virkede som det perfekte valg til loppemarkedsdag.

Og det er det da også blevet igen .. to afbud senere. Bilen er nu pakket, alt er lagt i store plastickasser, tøjstativet er klart, colaerne er på køl, Nicholas taske er pakket med biler, fly, Skylanders og film. En madpakke er smurt til ham. Så vi er klar.

2 kommentarer til “En god idé .. på papiret

  1. I have been there… Og det er piv svært og hårdt at ændre retning. For ja, man kan godt umiddelbart ha’ lyst til det hele. Men inderst inde er der bare nogle ting, arrangementer eller relationer, som “kræver” mere end andre. Jeg er nået dertil, at får vi et tilbud, så tænker jeg over det og spørger min mave fornemmelse. Hvis jeg ikke hoppe og springer af glæde, men istedet netop mærker en uro i maven eller en mild “nej følelse”, så bliver det et pænt nej tak. Ikke nødvendigvis fordi jeg ikke kan lide vedkommende eller ikke har lysten. Men lysten kan ikke drive det alene, når man har børn. Nogen børn der har nogle udfordringer. Som ikke altid kan ses af andre. Men man skal udover lysten også have energi OG overskud til det. Lysten kan ikke alene drive værket, for ja så bliver der ubalance. Flot du fik meldt afbud. Det er det der skal til nogle gange.

    Like

  2. Du har helt ret. Selvom det føles ærgerligt, og selvom jeg også er bange for, om vores relationer tager skade af afbudene, så var det det rigtige for os i denne situation. Det er jeg slet ikke i tvivl om.
    Gitte K

    Like

Der er lukket for kommentarer.