‘Jeg vil hellere til Birkerød …. med toget’

Det blev sent fredag aften med pak og vask. Ved 1-tiden lå jeg i sengen, så jeg var alt andet end frisk klokken 5, da vækkeuret ringede. Men jeg blev hurtigt frisk, for tanken ‘ferie’ ramte min hjerne!

Op op og afsted!

Helt høj og feriekæk spurgte jeg sønnen på bagsædet ‘bliver det ikke fantastisk at komme til Berlin og på legeplads?’ Hvortil han svarede ‘jeg vil hellere til Birkerød …. med toget’ Nogle gange er det utaknemmeligt at være forældre 😂

På Lolland kørte vi gennem månedens første regndråber, hvortil optimisten i barnestolen sagde ‘det regner altid på ferie’

Jo nærmere vi kom Berlin, jo varmere blev det, og det var stille hede, der slog os i møde og åbnede hver eneste af kroppens svedporer, da vi stod ud af bilens kunstige kølighed.

Vi parkerede bilen i Alexa og startede med at handle de vigtigste sager; bamsepostej, jordbær, nøddeyoghurt, pærejuice, sauer kirsch-juice, Mettzwiebelwurst og de særlige kinder-æg, som vores søn elsker og kan huske fra da han var 3 år (!).

På Alex var der fuld gang i en byfest med boder og gøjl af forskellig art. Der var liv og glade dage og fantastisk hyggelig afslappet sommerstemning. Nicholas ville prøve en klatrebane i 5 meters højde og en bungy jump kombo med spring i trampolin. Øh, det bliver to nej’er unge mand. Hvad skete der med en alm karrusel .. ?

Ved 20-tiden mødtes vi med gode venner på Starbucks og fik os en runde kølige drikkevarer. På hjemvejen var det stadig hedt og der var stadig liv på Alex. Berlin gav os en hed velkomstkrammer, og i løbet af nul-komma-fem var det som om vi hørte til. Igen ❤