Du milde Montag!

Vi spiste morgenmad på Coffee Fellows, og mens vi sad der begyndte det at øsregne, men allerede før vi var færdige, var det stoppet igen. Da vi gik ud, var heden tilbage. I dag bliver det 31C – igen!

Mens knægten og manden gik ud på legepladsen i vores gård, gik jeg ned i den spritnye Primark på Alex. Der var rigtig mange mennesker, men det er en stor butik bygget til mange mennesker, så det gik an. Jeg gik hjemmefra 10:20 og stod udenfor Primark med to store poser fyldt med gode sager klokken 11:24. Udenfor på Alex var det blevet endnu mere hedt.

Jeg gik hjem og stillede mine indkøb, og så gik vi ned og tog bus 100 til Zoo. Vi startede med at gå ind i det nye shoppingcenter Bikini Berlin. Det er superflot og behageligt, men der var ikke mange mennesker. Nicholas opdagede en iscafé, og han udvalgte en is med Amarena Kirsch til mig. Så vi købte et scoop Amarena Kirsch is og et scoop Smølfe-is. Amarena Kirsch-isen var helt fantastisk. Vi sad ved et bord, og Nicholas stod for at dele isen mellem os.
Bagefter gik vi i Karstadt og købte tøj til Allan. Nicholas kunne godt huske Karstadt fra sidste år;,vi købte Cars dér, og legetøjsafdelingen ligger oppe under loftet. Det viste sig at være helt rigtigt! I legetøjsafdelingen var de sidste sørgelige rester af Thomas Tog stærkt nedsat, og så fandt vi Turbo Sneglene – også på bud. Nicholas var lykkelig for sine 7 snegle, der kan gå selv på en glat overflade.
Vi spiste frokost på Doro i Marburger Str; Arrabiata, Calabrese og Pizza Pinocchio til knægten.
Bagefter satte vi kursen mod Berlins nærmest sidste pladebutik City Music på Ku’Damm. På vej derned faldt Nicholas i søvn, så mens Allan kiggede på plader gik jeg stille op og ned ad Ku’damm og nød lige så stille byen, heden og livet. Jeg gik i DM og købte en hårfarve, samt Penaten Wind & Wetter Creme til at beskytte knægtens fine kinder mod vinterkulden, når den tid kommer. Jeg købte også noget badesalt med lime og mynte til et karbad til min mand. Han elsker karbad, og han får aldrig et, da vi kun har bruseniche derhjemme.

Vi tog bus 100 hjem, den var helt proppet og nærmest kogende. Men selvom der til sidst var hele 4 klapvogne ind midt på, så var der ingen, der brokkede sig og ingen, der himlede med øjnene. Buschaufføren bad høfligt folk om at træde et skridt tilbage ved døren, så han kunne lukke dem. Ikke på den der danske chaufførsure måde, som er almindelig i Danmark. Bare høfligt.

Vi var helt gennemblødte af sved, da vi stod af ved Alex. Planen var ellers middag på pladsen ved Hackescher Markt, men vi var for flade! Allan hentede wok to walk til os uhm!!

Da vi havde spist, lavede jeg et skumbad klar til Allan. Nicholas kiggede nysgerrigt, da jeg hældte pulveret i, der med et trylleslag farvede vandet grønt. Grønt Ninja Turtles karbad, sagde han – og så stod han ud af tøjet!

Dagen endte med en godnat historie om Villads fra Valby, og så faldt Nicholas i søvn med sin Turbo i hånden ❤

One Comment

  1. CC siger:

    citat: ‘Grønt ninja turtles karbad – og så stod han ud af tøjet’ ❤ LOVE IT!

    Skønt med ordentlig høflig tone i det offentlige rum. Noget som er totalt ikke eksisterende i dansk kultur.

    Nyd ferien Frau K

    Like

Der er lukket for kommentarer.