Dejligt efterår

Når jeg nu sidder her og har badevagten, mens min søn tager bad og pjasker bag badeforhænget, så tænker jeg ofte ‘de tog fejl’.

Bag os ligger en fantastisk dag med bondegårdsbesøg, hvor vi var afsted med gode venner og deres jævnaldrende søn. De to drenge lo den reneste klare perlende latter, da vi spiste bondekonens hjemmebagte brød og drak friskpresset æblemost til. Der var ingen uro, ingen vrede over at sidde med ved bordet. Bevares, vores søn ville hellere have været på legepladsen med det samme, ikke først bagefter, men han omstillede sig bare, spiste nogle smørmadder og grinede ‘jeg dør af grin’ sagde han og grinede videre. Vi slappede bare af og var bare tilstede. Jeg tror, at jeg var lidt stille, fordi jeg labbede det i mig, øjeblikkets magi.

Det sluttede ikke der, for bagefter fulgte en tur ud at se på dyr, samle kastanier og lege på legepladsen. Alt sammen uden problemer. Vores store dreng stod i kø og ventede på sin tur 100 gange i svævebanen. Og han gjorde præcis som jeg sagde og var faktisk et af de mest lydige børn i det herlige kaos af børn i alle aldre, der ville rutsje først. Han havde det så sjovt, og han kom i snak med flere jævnaldrende børn, som han også legede med.

Vi var på bondegården i mere end 3 timer, og det er SÅ surt, at næste åbne-gård-arrangement er i april … der er et halvt år til, en hel vinter .. – !!

Det var den skønneste dag. Så meget glæde og lykke og ro, så smukt vejr, den sidste efterårsdag. Vi kan godt. Vi er kommet så lang vej siden forrige vinter, så ufattelig lang vej.