Kontrol er lort-nok stavet bagfra

Det der dumme øre … Det er begyndt at gøre ondt igen. Ikke hele tiden, men det kommer i jag af og til. I dag gjorde det ondt og trykkede, så jeg blæste luft op i mellemøret, som lægen har sagt, at jeg skal gøre. Det gør ret ondt, når jeg gør det, men er normalt overstået i løbet af små 10 minutter. Men i dag blev det ved og lå som en trykkende smerte inde i hovedet resten af dagen.

Jeg prøver virkelig ikke at tænke på det, men jeg er bekymret. Mon svulsten er der stadig? Slipper jeg nogensinde for det her – og slipper jeg mon nogensinde af med utrygheden, som bor i mig? Jeg har mistet tilliden til, at jeg kan mærke, hvis der er noget galt – det kunne jeg jo ikke mærke, da det her bredte sig i mit hoved – hverken første eller anden gang opdagede jeg det, før det var for sent og meget udbredt.

Sidste kontrol jeg var til, så det fint ud, og nu ringer jeg i morgen og får tid til en ny kontrol. Jeg har udskudt det i et par uger nu, fordi jeg frygter det. Jeg skal til kontrol hver 3. måned, og nu er der snart gået 2 1/2 måned siden sidst. Jeg ringer i morgen. På ære.

One Comment

  1. CC siger:

    Lortnok 😀 haha, den var god. Og jeg forstår godt, at du har det sådan!
    Hvad nu hvis kontrollen kunne blive din ven, så du kunne slippe bekymringerne? Og hvis det betyder, at du skal tiere afsted, er det så ikke bedre end at gå med frygten over hovedet hver 3. måned? .. Blot en tanke.
    pøj pøj!! Knus.

    Like

Der er lukket for kommentarer.