Fødselsdag på en lørdag

Det er så skønt, når det sker; at jeg har fødselsdag på en lørdag. Som i år. I dag. Vi har god tid, masser af planer med familien. Altimens hilsenerne tikker ind på facebook og sms. Og min far, der var den eneste, der ringede.

Fødselsdagskort kom der ingen af, jeg tror faktisk slet ikke vi får post om lørdagen længere. Med den pris for porto – og så ved man jo aldrig om det kommer frem til tiden, så kender jeg efterhånden ingen, der synes, at det er umagen værd. Jeg sender heller aldrig fødselsdagskort længere.

Nåja, jeg snakker udenom… Der var hele 3 lys i kagen. 3-og-fyrre. De sidste 40 lys sparede jeg væk, for så stor var kagen heller ikke, og når man når min alder er brandsikkerhed noget, man bekymrer sig om.

Jeg blev vækket af en meget spændt lille dreng ved 7-tiden. Han pustede mig i ansigtet og hviskede ‘mor! Mooor! Du har fødselsdag!’ og så sang han en linie eller to af fødselsdagssangen – og ville han åbne gaver. Det ville jeg også, jeg elsker nemlig gaver, og jeg har så svært ved at vente. Det ændrer sig overhovedet ikke med alderen! Men vi ventede begge to utålmodigt på, at skatten havde hentet morgenbrød, og bedstefar også var kommet. Min store dreng hjalp med at klippe bånd over og pakke gaver ud. Omsider!

Og hvilke fantastiske gaver! Skønne bløde håndlavede chokolader fra min søn, og fra min skønne mand fik jeg bogen om mit kamera D3200 for Dummies! Og så det allerallerbedste; den skønne unikke smukke Knomos Elektronista clutch 😘 Den vender jeg tilbage til i et senere blogindlæg, for den er bare så … wow! Og jeg glemte at nævne, at jeg også fik min helt egen hvidriflede middagstallerken – nu har vi to. Nok til os. Mig og Allan. Allan og mig 💕

Og nu HAR jeg faktisk fået et fødselsdagskort her sent søndag aften!! Jeg tjekkede lige postkassen på vej hjem fra træning, og der var bid! Det var nok blevet afleveret hos en af vores naboer, trods meget tydelig korrekt adresse. Eller også er postbuddet faldet i søvn på ruten og vågnede op søndag i en hæk og tænkte ‘jeg må hellere blive færdig med ruten’. Jeg er SÅ lykkelig for mit fødselsdagskort – det var fra min gamle veninde med det sjoveste og mest glade billede af os to fra dengang vi var yngre.

3 Comments

 1. Jette siger:

  Et forsinket tillykke med fødselsdagen. Det er dejligt at du havde en skøn dag med din familie

  Liked by 1 person

 2. elektronistadk siger:

  Tillykke med dagen. Og med tasken 🙂
  Christiane

  Liked by 1 person

  1. Fru K siger:

   Hej Christiane!
   Hvor sjovt og dejligt at få en hilsen fra dig – tak for det!
   Jeg er så glad for min nye taske – vil bare sige, at det er superfedt design – tak for det 😊
   PS Min mand siger, at ekspedienten i Humac efterlyser en lignende (men måske lidt mindre feminin) taske til mænd.
   KH Gitte K

   Like

Der er lukket for kommentarer.