Ad, kys er SÅ klamme!

Knægten har protesteret over at blive kysset i nogen tid nu, og jeg må nok indse, at det med kys er historie nu. Han hader læbekys, som han kalder dem. Sagt med væmmelse i stemmen lyder læbekys også virkelig klammo 🙂 Han vil godt gå med til næsekys eller sommerfuglekys (med øjenvipperne). Og krammere.

Jeg har prøvet at lære ham, at hans krop er hans, han bestemmer over den, og han har ret til at sige nej, hvis der er nogen, der gør noget ved ham, som han ikke ka’ li’ – fx kysser eller krammer ham. Og så er det jo ikke smart selv at overskride reglen ved noget at påtvinge ham mine kys, når han bare H A D E R kys så inderligt, for det bare er SÅ klamt!

Så nu er det slut med kys, men heldigvis ikke med kærligheden ❤

2 Comments

  1. CC siger:

    Sådan mama! ❤

    Like

  2. CC siger:

    Jeg tror inderligt på, at de grænser skal høres og respekteres. Mange voksne begår den fejl at overskride dem. Men det holder ikke. Selvom det er gjort i den bedste mening.

    Liked by 1 person

Der er lukket for kommentarer.