Fødselsdag

I tirsdags havde vi besøg af børnehaven til frokost for at fejre knægtens 6 års fødselsdag om 20 dage. Vi havde smurt en stor smørrebrødsmand, samt lavet et frugtspydspindsvin. Da fødselsdagen foregår i børnehaveregi, er der selvfølgelig ikke noget med slikposer, men de fik en lille pose chips hver, som blev spist på stedet.

Vi havde ikke arrangeret hverken skattejagt eller andre events, for det bliver hurtigt for meget på sådan en formiddag. Jeg synes tit, at der bliver for meget arrangement og for lidt spontanitet til børnefødselsdage. Ofte er det først efter alle aktiviteterne, at ungerne får lov til at fordybe sig i deres leg med hinanden – og så er fødselsdagen slut prut!

Knægten havde glædet sig til at vise sit værelse frem, og alt hans legetøj kom frem fra skuffer og skabe. Der blev leget med smølfer, perler, Skylanders, sværd, biler, bamser, My Little Pony og balloner. Bagefter ryddede ungerne op efter sig – og helt seriøst; man kunne faktisk ikke se, at der havde været 10 unger i hytten. Hytten lignede bare sig selv med normalt rod 🙂