Fantastisk mad!

Vi havde opdaget en ny restaurant Rosa Luxemburg Strasse, og der smuttede vi hen for lige at få noget mad. Madami – mom’s vietnamese kitchen hedder restauranten, og det er mor, der står bag maden. Jeg kan uden overdrivelse sige, at vi her fik feriens bedste måltid mad.

Vi kender ikke rigtige noget til vietnamesisk mad, så det var med åbent sind og lidt famlen i menuen, at vi valgte en menu for to. Først fik vi en spicy kokosmælksuppe, der smagte himmelsk.

menu

Derefter fik vi et smukt og overdådigt festmåltid serveret på et stort fad. Der var to forskellige rolls, bl.a. mors egne madami-rolls med oksefilet, en lækker agurke-mango-salat, kyllingespyd med jordnøddesauce og ikke mindst oksekød i en fantastisk karry-avocado sauce.

Hver enkelt mundfuld var fyldt med smag, og alle grøntsagerne var friske og sprøde. Bortset fra avocadoen i saucen, der var tilpas blød og lækker 😉

Vi skal vist udforske det vietnamesiske køkken lidt mere 😀