Dussmann – das Kulturkaufhaus

Vi tog hjem og stillede poserne fra Primark, og lidt senere satte vi kursen mod Dussmann i Friedrichstrasse. Knægten og jeg satte kursen mod legerummet med den fine udsigt til Friedrichstrasse station.

Vi blev lidt skuffede, for legerummet er flyttet, det nye legerum er blevet nicet og er blevet lidt sterilt, der er opsat regler om, at man ikke må lege vildt, man skal være stille, og forældre hæfter i øvrigt for deres børn.

Udvalget af højtlæsningsbøger var desværre også skrumpet; der var kun småbørnsbøger, så vi fik læst 10 bøger, hvor jeg som sædvanligt oversatte direkte til dansk. Det er måske bare mig, der synes, at det er lidt kedeligt, for knægten var happy og hyggede sig fint med lidt højtlæsning.

Mørket var faldet på, mens vi var derinde, og vi gik ned på Unter den Linden og gik amok med at skyde en masse selfies under et smukt julepyntet træ 😀

frstrasse.jpg