Toca Rouge

Efter vores lille pause hos Dussmann fik vi travlt, for jeg havde bestilt bord på Toca Rouge i Torstrasse. Bag Toca Rouge står samme folk, der har Yumcha Heroes, som er et af vores absolutte favoritsteder i Berlin. Vi havde læst om Toca Rouge i ‘Vi elsker Berlin’, og det var et af de steder, vi bare måtte afprøve.

Vi valgte nedenstående menu til €35, og vi blev ikke skuffede. Maden var simpelthen fantastisk.

Afons special menu
  1. Stegte rejser med wasabi-mayonnaise og kartoffelchips
  2. Tunfisketatar på avocado med wasabi creme med rødbede og pocheret vagtelæg
  3. Stuvet berberiandebryst med fritter af sød kartoffel, sugar snaps og en mørk barbeque-kanel soya sauce
  4. Chokolade parfait med hasselnødder og vilde bær

DSC_0419.jpg

Hvad var det bedste egentlig? Det er virkelig svært at sige! Jeg ved ikke, hvad jeg havde forestillet mig, men kartoffelchipsene i forretten var (selvfølgelig!) ikke klassiske kartoffelchips fra pose, men de sprødeste kruseduller af fintsnittede 1 mm tynde kartoffelstrimler. De smagte himmelsk sammen faste rejer og den lækre wasabi-mayo.

Tunfisketataren var også en eksplosion af smag og teksturer. Og barbeque-kanel saucen til berberianden, der var så mør, at man sagtens kunne kalde den pulled duck.

Og toilettet er en oplevelse for sig selv. Go there – og husk mobilen, for der er basis for cool selfies 😀 Knægten og jeg havde vores egen diskofest derude, for der er masser af spejle og kulørte lamper i loftet, der blinker i takt til musikken.

Vi gik hjem fra Toca Rouge via Rosenthaler Platz og Weinbergsweg. Elsker de steder, selv i bidende kold vind var der bare så hyggeligt.

Nu er jeg helt færdig. Knægten sover allerede, og jeg er bare SÅ træt. Jeg er grundglad indeni. Berlin gør bare dét der ved mig igen. En lille del af mig er bange for ikke at nå det hele. Der er så meget, vi skal nå at opleve, se på og smage på …

Nå, det gider jeg ikke meditere over – blot glæde mig over, at (også) denne dag i Berlin var helt fantastisk.

I morgen skal vi på Spreegold – jeg må simpelthen have en omgang tomat mozzarella røræg. Uhmmm .. Og måske lidt Bircher? Jeg tænker, at vi i morgen skal på Gendarmenmarkt, når solen er gået ned. Og vi skal på Potzdamer Platz, i LP12 og til Ku’Damm forinden …