Gode råd mod tørre hænder?

Da jeg kom hjem i dag havde knægten sin ven på besøg, og de skreg af grin. De sad i hver deres børnestol og spillede Skylanders, mens de skreg af grin og puffede venskabeligt til hinanden. De hyggede sig totalt meget med deres leg.

Ved sengetid var knægten meget træt. Han havde hektisk røde kinder og meget tørre hænder. Hvad stiller vi lige op med det? Vi prøvede at smøre det med fed Penaten Creme, og det hjælper nu og her. Men hvordan får vi det til at gå helt væk? Og hvad er det? Han er ikke god til at bruge vanter, så det kan sagtens være kulden. Det kan også være håndsæben, som han ikke får vasket helt af i børnehaven. Vi er nødt til at holde øje med det. Det gør ondt, og det er ikke særlig smart med tør og ødelagt hud på hænderne.

Her til aften læste vi lidt på nettet om dræberspækhuggeren Tilikum, som er blevet alvorligt syg i marts i år. Den kender vi nemlig fra Sebastians bog om Farligste Dyr, og det var lidt trist at høre, at den ikke har det godt. ‘Jeg håber, at den bliver frisk igen’ sagde knægten optimistisk og gabte. Han sov i løbet af kort tid.

One Comment

  1. Jensen siger:

    Hejsa hvis du har den “gamle” klassiker eight hour creme smør det på hænderne lige før NC skal sove så de meget bedre om morgen, hvis han kan klare lugten den er jo lidt speciel( kan nu godt lide den 😉 ) ellers er kopattesalve fra Helosan også en creme der bliver brugt meget her 😉 knus Jensen

    Liked by 1 person

Der er lukket for kommentarer.