Midsommer

Så nåede vi omsider sommerens begyndelse. Fra nu af er der kun ren nedtælling på tapetet, samt benhård planlægning og knaldhårdt arbejde frem til selve sommerferien. Rejsefeberen er så småt begyndt at koge i blodet på mig.

Vi har sendt bilen til service og kan hente den i morgen. Derfor kunne jeg hente mad med på hjemvejen med det offentlige; lækre saftige bagels fra The Bagel Co – en med spicy falafel og en med hummus. Og en au naturel til knægten med leverpostej på.

Vi havde tænkt på at finde et børnebål, men selv et børnebål klokken 20 giver for meget natteroderi, når man er 6 år og skal op i skole i morgen. Og så var det med vejret … Vejrudsigten for Skt Hans så ellers vældig lovende ud til at begynde med; tropevarme osv. Men så dukkede skybrudsvarslerne op og de sorte skyer i horisonten … Næste år, måske?