Grå vinter i Berlin

Vinteren i Berlin trækker tænder ud, det hører man tit. Det er fuldstændig rigtigt; aldrig har jeg oplevet så intens isnende polarkulde som i Berlin sidste vinter. Til gengæld var det smukt med sol og blå himmel. Intet vintertøj var dog varmt nok, og vi måtte flygte indendørs.

Vi havde smuk sol de første to dage, og så blev det gråt. Dagen i dag bød på neverending dystert tungt gråvejr kombineret med en isnende kold blæst, prikkende hagl og isnende kold regn.

Telespargel i gråvejr

På sådanne dage er det godt, at man kan opholde sig indenfor på fantastiske caféer, i fede butikker og malls. Vi har været ude og shoppe det meste af dagen, men vi har gået mindst muligt rundt udendørs og i stedet kørt mest muligt med tram, U-bahn, tog og taxa.

I dag gik turen til Friedrichshain for at spise morgenmad på Silo Coffee og kigge lidt på kvarteret omkring Boxi.