Salat, veggie-deller & fabelagtige flødeboller på Nørrebro

Her til aften hentede vi mad på Det Eksotiske Hjørne på Nørrebro. 4 salater og 2 veggiedeller – en spinat og en champignondelle.

Jeg holder så meget af deres mad; jeg elsker deres salater. Og når man bor ude i whiskybæltet er det fedt at komme tilbage til min gamle hood indimellem. Næsten min hood, for jeg boede i Vanløse, men trænede på Nørrebro – og Det Eksotiske Hjørne var mit favorit salatpusher. Meget kan ændre sig på en 10-15 år, men ikke dette ❤️

Lige overfor, på det modsatte hjørne, opdagede vi en ny butik; Ankers Chokolade. Vi er altid nysgerrige på chokolade, så vi kiggede ind. Mums. Alene duften ..

Vi købte 2 flødeboller; en med lakrids og en med kirsebær, begge med hvid chokolade og marci-bund.

Efter en fantastisk middag fik vi de bedste flødeboller, vi nogensinde har smagt.

Næste gang vil jeg have min egen lakridsflødebolle, og jeg deler ikke 🥰

4 Comments

 1. venterpaavin siger:

  Uhm, vegetar frikadeller.. nu’ jeg sulten.

  Liked by 1 person

  1. mammalade siger:

   De er SÅ gode!
   Glæden ved grønne deller er dog ikke noget, jeg har arvet; tværtimod, min morfar udskrev sig selv fra Gentofte Hospital ved udsigten til Selleribøf til middag. Han vil hellere hjem til min mormors kødgryder 😏

   Like

 2. venterpaavin siger:

  Altså, bare man læser ordet ´marcipanbund`😍😮

  Liked by 1 person

  1. mammalade siger:

   Knækbrød med marcipanbund. Selv dét bliver bedre 😝
   I Tyskland købte jeg engang instant kaffe med Lübecker Marzipan smag. Mums.
   Generelt spiser jeg for lidt marci 🥳🤩 tænker jeg??!!

   Like

Der er lukket for kommentarer.