Sommerglimt

Forsommeren er snart slut, og ganske snart sætter vi os i bilen og stopper (næsten) ikke, før vi når ned i Italiens sol og varme. 

Jeg er midt i en hård slutspurt med masser af opgaver inden ferien. Jeg er overrasket over hvor hårdt det er. På forhånd er jeg nødt til at nå de opgaver, jeg ikke kan løse i de 3 uger, jeg er på ferie. Dvs jeg skal presse 3 ugers arbejde ind oveni alt det andet før og efter min ferie. Det er hårdt, og jeg kan mærke, at jeg er ved at nå grænsen; når jeg om morgenen i badet har en livlig indre dialog gående på arbejdsrelaterede projekter og sender den første mail inden 6, så er der lige lovlig meget pres på tankemylderet. Nå, det går jo, det plejer det. Den sidste tid på job inden ferien er aldrig særlig sjov, det er et vilkår.

Forrige weekend bød på en gråvejrscykeltur ved Furesøen på den nye bro mellem Holte og Birkerød. 

Og på en masse regn! Aldrig har mine pelargonier stået SÅ flot ❤️

Frokost i solskin i Kgs. Have med søde kolleger midtvejs i et inspirerende kursus om digitale medier. 

Den allerhøjeste biltemperatur i år. En hel dag i solen, og så er der ikke mere end sølle 31C i bilen … Det er ellers noget af det bedste, jeg ved; at sætte mig ind i en solhed bil og mærke kroppens gisp, hvor alle porer åbner sig i chok og velbehag i heden. 

Utroligt, men sandt; min mobil har fået én hedetur den dag sommeren varede. Jeg er misundelig. Jeg er slet ikke for alvor begyndt at gå med korte ærmer. Brrr…

Verdens fedeste fidget spinner holdt mindre end 16 timer 😳 Sønnike var meget ked af det, og selv med superlim kan den ikke laves. Burde nok ikke være overrasket, når den kommer fra en butik, der hed noget med outlet og billig 😂