Dén tid på året …

on

Efter en lun efterårsferie i London er vi nu landet på hovedet i hverdagen. Det er lidt af en kold og våd omgang! På med de lange bukser, vanter og vinterjakke. Jeg havde ellers lynhurtigt vænnet mig til temperaturer mellem 16 og 23C.

Jeg medbragte en tør hoste hjemmefra, og den blev kun værre i løbet af ferien. På den sidste aften blev min mand ramt af virus med feber og helvedeshoste. Vi kom hjem lørdag aften og vågnede først klokken 10 søndag.

Søndagen gik med praktiske gøremål og med at skrante; jeg tog forskud på det perfekte halloween-look med blodrøde øjne som resultat af en heftig øjenbetændelse.

Mandag arbejdede jeg hjemmefra, rundede jeg lægen og fik øjendråber. Kort efter måtte min mand kapitulere og runde lægen med sin helvedeshoste.

Alt imens vores søn er frisk som en havørn 🤷🏽‍♀️