15. December med julesweater på

Jeg elsker julesweatre, og det har jeg gjort lige siden jeg forelskede mig i Mark Darcy’s kiksede nylon-rensdyrsweater i Bridget Jones.

Da vi var i London i oktober købte vi to julesweaters til sønnen; en med Gangsta Claus på og indbygget lys og lyd (den spiller jinglebells og blinker rødt og grønt), samt en med Rudolf med små ringlende bjælder på. Han vil helst have dem på hverdag; han elsker dem.

Mine julesweatre (yup, flertal) er lydløse, men skønne. Da vi var i London i Oktober købte jeg også en julesweater med ordene “Everyday I’m sleighing it” i pailletter på forsiden til mig selv. Min første julesweater købte min mand med hjem fra London for et par år siden med en sød isbjørn og teksten Merry Christmas på.

Den havde jeg på idag, og jeg er så glad for den, at det faktisk er helt forkert at have den på på Ugly Christmas Sweater Day. Vores søde søn sagde “du er så smuk, mor – bjørnekram!!” og så krammede han bjørnen på blusen og mig indeni hårdt ❤️

<<<<<<<<<<<<<<
edag aften, og jeg er landet i sofaen. Jeg er så træt; det har været en travl uge, og weekenden er fyldt med fødselsdage. Her til aften lavede jeg risengrød til nissen og vores store dreng. Vi så Ramajetternes Jul, Disney Sjov og Snefald og spiste fredagsslik under tæpperne i sofaen.<<<<<<<<<<<<
lt;<<<<<<<<
;<<<<<<<<
t;<<<<<<<
lt;<<<<<<
<<<<<<
;<<<<<
t;<<<<
gt;<<
p>